Monday, November 29, 2010

Puhvet / Puffet

Puhvet - see on väljasõit, kool, teatriõhtu, Tallinn või Tartu, munarest , natukene taskuraha, üleslöödud klassi- ja kooliõed (kellest ühe armastust sa salamisi ihalesid...saaks või musigi), bussis näritud Orbiti suuurde haigutavasse esihambaauku toppimine ja hiljem teatritualetis avastamist, et kui piinlik ja naeruväärne see tegu oli (munarestis koorund mõte!), teatrisaal, hämarus ja hubasus, riidehoidjad, natuke mõnusat ärevust, etendused millest sa suurt ei pidand (Van-Damme Pro7 pealt oli märksa atraktiivsem), vaatused, trügiv rahvas ja jõudes algusse tagasi - puhvet. Olid vist mõned harvad korrad, kui ma raatsisin sealt midagi osta. Tundus nii rumal maksta nii suure osa ära niigi hädisest taskurahast, mis seal üks šoks maksis, pealegi investeerimisplaanid olid tehtud selle raha osas juba siis, kui klassijuhataja väljasõiduteatega lagedale tuli. Puhvetis on mu jaoks suur annus igatsust, (pakuti seal ju tegelikult ikka häid maiuseid).
Mulle meeldisid puhvetid, ilmselt rohkem kui kõik muu võrdluseks (ok Marge meeldis rohkem, palju rohkem, oh kogu puhvetitäie eest poleks ka Marget ära müünd, st oleks olnud nõus ostma ta omale...jäi pagan temagi vaid igatsuseks...)

Vanaduspõlves loodan selle kohaga rohkem sina peale saada, selleks korraks sätin ka sukasäärde veits, et seal pillavalt tatt täis tõmmata ja nõtra panna...kusagil Raja tänaval, hullumaja puhvetis!

ÕS - PUHVET

6 comments:

  1. puhvet = magustoidu pokaalis kartulisalat, millel garneeringuks viil värsket kurki ja törts tilli.

    No ja kahju, et Margega nii läks.
    Ning vaatan, et vanaduspõlves on Tartu plaanid?! :)

    ReplyDelete
  2. Marge jah...näed ei näind ära seda armupaiset, sealt tulnuks ikka sellist kirge, et ise ka poleks uskund... v siis ilget mäda, kui nüüd arvestada 12 aastase romantilist ja punguvat eurootilist võimekust 8)

    Need Tartu plaanid on lihtsalt mu elusallimustrisse sisse heegeldatud, mul seal vähe kaasa rääkida, austan kõrgemaid jõudusid ja võtan alandlikult oma saatuse vastu : )

    ReplyDelete
  3. See kõrgem jõud on suur ja sõbralik suhe pr. L-ga, kes on otsustanud, et vanaduspõlv tuleb veeta nii, et nooruspõlves poleks vaja sellele ette vaadata ning häbi tunda ja öelda "ma kavatsen elada oma elu valesti" ...

    Mina igaljuhul lendan üle käopesa ja mu kõrvalboksis on plaanitud tiibu sirutama Mr. Hollo.

    ReplyDelete
  4. ...mis siin salata, see jõud on tapnud romantiku ja vormind sellest hoopis midagi muud, kui sallimustrit enne kohvipaksu pealt sai piilutud...

    ReplyDelete
  5. Aga kui Su sallimustrisse on kirjutatud Tallinna tüdruk, Nõmmelt?

    ReplyDelete
  6. Siis me saame Nõmme tüdrukuga lapsed (mingi 2tk) ja kui kõik hästi läheb siis on pmst häppili ever äfter...

    ReplyDelete